Mobil kaffebar og andre specielle madvogne og promotion enheder
16373
page-template-default,page,page-id-16373,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
mobil kaffe bar

Mobil kaffebar

Den mobile kaffebar er håndlavet af glasfiberforstærket plastik som muliggør dets karakteristiske formgivning uanset om den skal ligene et bæger eller en dåse. Den vejer kun 1.600 kg hvilket betyder at den kan trækkes af de fleste køretøjer.

Mobil Dåse

Den mobile sodavands- og øldåse er en fremragende salgs og promotion enhed specielt egnet til salg og promovering af drikkevarer på dåse.

Den vejer kun 1.600 kg hvilket betyder at den kan trækkes af de fleste køretøjer.

cirkus vogn

Cirkus Vogn

Charmerende cirkus vogn som skaber synlighed ud over det sædvanlige. Helt unik udseende med samme høje kvalitet som alle vore andre enheder.

Mobil Bar

Mobil Bar Studio 54

Cool Mobil Bar med gennemtænkte løsninger for visuelt tiltrækning samt et utal af optioner for lyd, lys og AV. Promotion og bar drift af høj kvalitet.

Mobil Bar

Mobil Bar Studio 54

Mobil Bar skaber masser af synlighed for dit produkt og dit brand. Traileren har en størrelse som gør at den er utrolig nem at manøvrere rundt med.