Mad cykler fra Gastro Galore
15514
page-template-default,page,page-id-15514,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

High-end mad cykler

Har du et produkt du ønsker at brande og sample eller et madkoncept som du ønsker at sælge på gadeplan? Så er en mad cykel fra Gastro Galore en god mulighed for at komme ud til forbrugerne i øjenhøjde. Uanset om det være sig i byerne, på madmarkeder, catering opgaver, messer, en golfklub eller en bypark, så er vores mad cykler helt unike i deres alsidighed og innovation.

Vi har mange modeller, komponenter, materialer og farver, som kan tilpasses til dit behov og som præsenterer dit produkt med dit eget originale cykel-design. Vi kan tilbyde cykler til alle formål ligefra promotion, is, burger koncept, hot dogs, mobil bar og fadølsbar eller hvad du måtte ønske dig.

El-Cyklerne er unikke i deres udseende men lige så meget på grund af deres arbejdsflade på 270 cm og deres lastekapacitet på hele 300 kg. Cyklerne er udstyret med batteri pakke som giver mulighed for at arbejde uafhængig af ekstern strøm tilslutning.

Alt afhængig af om der er tale om en ren Promotion cykel eller den komplette pakke til Is cyklen inkl alle optioner fx med den største batteri pakke, inkl foliering og branding af parasol mv varierer en finansieringsløsning fra 820,- DKK pr md til 2.375,- pr md over 36 mdr.

 Se film fra Paul & Ernst hér