Fødevaregodkendt skibscontainer for iværksættere til streetfood
16122
page-template-default,page,page-id-16122,page-child,parent-pageid-15616,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Skibscontainer Start-up

Skibscontainer Start-Up

ROKA Skibscontainer start-up sikrer med sit maritime image og rektangulære form det rette industrielle udseende som er meget populært. Modellen er en enhed, der er bygget specielt til street food segmentet, som takket være dens design let kan forveksles med rigtige sø-containere.

Start-Up modellen er en billig måde at komme igang hvis du fx. har en stadeplads i et af landet streetfood markeder. Mange af de gør-de-selv containere som findes har kostet + 500.000,- at få klar til drift. Mange tror det er billigt at købe en brugt skibscontainer og bygge den om bliver overrasket undervejs. Der skal laves gulve, VVS, el, døre, salgsklap, diske og meget mere alt sammen af en kvalitet som er godkendt af forskellige myndigheder. Desuden kan disse gør-det-selv projekter ikke finansieres men betales af egen lomme. En unik produceret enhed fra ROKA og har en reel værdi og kan derfor finansieres. Pris 232.000,- ab fabrik inkl inventar excl hårde hvidevarer.

Finansieringsforslag: 20% udbetaling, 60 mdr á 3.190,- + restværdi på 5%.

Se også de øvrige start-up modeller: Food TruckSteelrunner og Roadrunner

Specifikationer

Dimensioner:
Længde: 4885 mm
Bredde: 2435 mm/ 3600 mm
Højde: 2795 mm

Flere billeder